דלקת חניכיים, דימום, כאב וריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/01/2005 | 05:53 | מאת: ש'

שלום, יש לי בעייה שהתחילה ומתפתחת בערך חודשיים : 1. זה התחיל מטעם לוואי רע שנבע ממרווח בין 2 שיניים (אלו שפנימיות ל-ניב). 2. המשיך לטעם רע + ריח רע, וגם דימום בעת ציחצוח שיניים. 3. לפעמים החניכיים דיממו במהלך היום ( הייתי מרגיש טעם של דם בפה, הייתי הולך לשירותים ובאמת נוכח שהחניכיים מדממות ). באותה תקופה הייתי לאחר השינה מגלה שיש שרוק שאני מעלה ממעלה הגרון הוא אדום כהה-חום ( אני מניח/מקווה שזה דם קרוש מהחניכיים שבלעתי תוך כדי שינה ולא בעיה פנימית בגרון). עד אז לא הרגשתי כאב ! 4. עכשיו אני מרגיש כאב חלש אך מתמשך בין 2 שינים, וקל לראות (גם רופאת שיניים אישרה ) שיש לי דלקת חניכיים באיזור של 2-3 שיניים. זה מלווה בריח רע. לבינתיים רופאת השיניים קבעה לי תור לצילום נשך כדי לבדוק אם יש חור שלא ניתן לראות (שן שמסתירה). אבל לא נתנה לי מענה איך אני נפטר מהדלקת בחניכיים, הבעיה של דימום בעת ציחצוח, הבעיה של הריח הרע . האם דלקת חניכיים לבדה יכולה לגרום לכל אלו ? איך נפטרים מהדלקת (אולי משחה אנטיביוטית או משהו דומה .. ) ? תודה רבה ש'

12/01/2005 | 14:09 | מאת:

שלום קשה לדעת ממה נובעת הדלקת ויש צורך לבדוק עם רופא מומחה לחניכיים. באופן כללי דלקת חניכיים יכולה לגרום לדימומים ולריח רע.