מסתם מטרלי

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/12/2004 | 09:47 | מאת: שני

שלום ד"ר, אני סובלת מצניחת מסתם מטרלי,לפני כמה ימים הרגשתי גבשושית בחניכיים שהקרינה ללסת ,הבחנתי גם בנפיחות. מפחד שיהיה לי חיידק על המסתם התחלתי אנטביוטיקה על דעת עצמי לקחתי עד לרגע זה 2 קפסולות של 500 מ"ג מוקספין האם להמשיך?חלה כבר הטבה אבל האם להמשיך את הלקיחה ? תודה

12/01/2005 | 12:42 | מאת:

שני שלום לא מומלץ ליטול אנטיביוטיקה על דעת עצמך, ובכל מקרה דעי שיש לנו בפה בכל זמן נתון למעלה מ-400 סוגים שונים של חיידקים ומכל סוג מליונים רבים ולכן יתכן ולקחת אנטיביוטיקה שלא לצורך. יש לגשת לרופא השיניים לבדיקה וטיפול.

04/06/2006 | 15:00 | מאת: toly

איך נקרא החומר שמופרש וגורם לצניחת העלים במסטם(המטרלי)