רי פה רע

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/12/2003 | 10:56 | מאת: יונית

לד"ר שלום אני סובלת מרי פה רע. הרופא שלח אותי לבדיקה של ביופסיה. האם זה נחוץ, ובשביל מה? האמת היא שלא שאלתי את הרופא שלי, כי חשבתי שהוא פועל נכון, אך כרגע כשאני קוראת עוד אנשים עם בעיה זו, לא ניראה לי שהם עשו בדיקה זו. אני פונה אליך כי הרופא שמטפל בי בקופת חולים כללית, פשוט לא עונה לטלפונים. תודה

22/12/2003 | 18:18 | מאת:

יונית שלום, ריח רע מהפה לא נבדק על ידי ביופסיה. לבעייתך ממליץ על בדיקה וטיפול על ידי רופא מומחה לחניכיים.

01/01/2004 | 16:09 | מאת: תשובה ממקרה דומה

שלום יונית אני פניתי אלייך קודם ועכשיו חוזר שוב אלייך . אני מבקש ממך לבצע בדיקת [הליקובקטר] זה חיידק שאולי נמצא אצלך בקיבה וזה משגורם לריח רעה. אני בדיוק אותו מקרה היום אני בסדר גמור כי לזה יש טיפול מוצלח אל תדרגי נשמה . בהצלחה לך אם אפשר לחזור אליי לגיד לי מה קרה איתך אחר כך יונית כתב/ה: > > לד"ר שלום > אני סובלת מרי פה רע. > הרופא שלח אותי לבדיקה של ביופסיה. האם זה נחוץ, ובשביל מה? > האמת היא שלא שאלתי את הרופא שלי, כי חשבתי שהוא פועל נכון, אך > כרגע כשאני קוראת עוד אנשים עם בעיה זו, לא ניראה לי שהם עשו > בדיקה זו. > אני פונה אליך כי הרופא שמטפל בי בקופת חולים כללית, פשוט לא עונה > לטלפונים. > תודה