בעיות שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/11/2003 | 13:26 | מאת: אסף

לאחרונה התעוררה אצלי בעייה של שיניים קדמיות צפופות אשר התחילו להדחק החוצה. כתוצאה מכך החניכיים פשוט קרסו תחת העומס. אני מחפש ייעוץ , עזרה, כנראה מדובר בעקירת שן קדמית וטיפול אורטונדטי בהמשך. איך מקבלים טיפול טוב , ראוי ואיכותי ועדיין לא לפשוט את הרגל?

21/12/2003 | 20:42 | מאת:

אסף שלום, קשה לייעץ לך ללא בדיקה קלינית ורנטגנית וממליץ על פניה למומחה לחניכיים. ולגבי המחירים תוכל גם לבדוק במחלקת פה ולסת ביחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה. טל. 8542983-04