כיסים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/12/2004 | 18:36 | מאת: קרן

אני בת 28 ניגשתי לרופא חניכים בגלל רגישות ודימום מאחורי שן קדמית הרופא אמר שיש לי כיסי חניכיים (לא רק שם אלא בהרבה מקומות בפה ) שעומקם עד 8 והמליץ על הקצאת שורשים. לשם ביטחון הלכתי לקבל דעה נוספת ובה נאמר לי שיש לי קר כיס אחד במקום בו הרגשתי ושם צריך לנתח וששאר הפה בסדר ולא צריך הקצאה מספיק ניקוי עמוק. מבולבלת הלכתי לרופא נוסף שגם המליץ על ניתוח נקודתי ... אך הוא מצא שלשה כיסים כלומר שלושה ניתוחים ת ואמר שהקצאת שורשים לא תעזור בעומק כזה של כיסים (למרות גילי הצעיר) חשוב לציין ששלושת הרופאים היו פירודנטים מוסמכים ומומלצים וגם גבו תשלום בהתאם עכשיו אני מבולבלת .... אין לי מושג מה נכון לעשות. אני כבר לא חושבת שדעה נוספת תועיל ..... מה כדאי לי לעשות , אני לא רוצה להזניח.

29/12/2004 | 14:05 | מאת:

קרן שלום, את שאלת אותי שאלה שקשה לי לענות עליה כיוון ש-3 רופאים אמרו דברים שונים. את מוזמנת לבדיקה נוספת ואחרונה (אם תרצי כמובן) ביחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה, בבדיקה זו אני מקווה שאוכל לענות לך על כל שאלותיך. בכל מקרה נראה שיש לך בעיה בחניכיים ואת זקוקה לטיפול.