אלו-וורה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/12/2004 | 10:28 | מאת: אלו-וורה

שלום מעניין שמכל התכשירים האלו -וורה מרפא את דלקת החניכיים שלי. מה ידוע לכם על כך? תודה.

29/12/2004 | 13:52 | מאת:

שלום רב, ע"מ לדעת שאכן היתה מחלת חניכיים והיא התרפאה יש צורך בבדיקה קלינית ורנטגנית. מחלת חניכיים היא מחלה זיהומית מולטיפקטוריאלית וקשה לי להאמין שהאלוורה הוא תכשיר אנטיבקטריאלי שחודר לתוך כיסי החניכיים וגורם ליצירת תמיכה מחודשת לשיניים. גם שטיפות פה אנטיבקטריאליות לא חודרות לכיסי החניכיים ולכל היותר מרפאות חיצונית את הדלקת.