מחלת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/12/2003 | 01:24 | מאת: ש.

שלום רב, אני בן 45, סובל מוסכרת.לאחרונה בגלל בעיות של תזוזת שינים החלטתי לעקור את כולן ולהרכיב פרוטזה, כי נאמר לי שעקב הסכרת אסבול מאד בהשתלות שיניים. כל פצע מתאחה אצלי מאד לאט . אני אחרי שבועיים של עקירות ועדין יש לי כאבים. אבל הבעיה שמטרידה אותי כרגע, שהתחלתי להרגיש מליחות בפה, וגם העעור שלי מלוח. הרופא שלח אותי לסדרת בדיקות. ברצונילשאול האם יכולה להיות תופעה כזו לאחר עקירות מרובות? אודה על תשובתך המהירה

22/12/2003 | 18:05 | מאת:

ש שלום, לא ידוע לי על תופעה כזאת לאחר עקירות שיניים וטוב עשה הרופא ששלח אותך לסדרת בדיקות.

03/01/2004 | 16:18 | מאת: ננה

שלום ברצוני לדעת מה זה דלקת חניכיים וכיצד ניתן לטפל בה אשמח אם תענה לי