ריע רע מהפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/12/2004 | 11:30 | מאת: דני

אני סובל מריח רע מהפה, ללא בעיות חניכיים, ומערות האף -נבדק ע"י אף אוזן גרון. טיפול בחיידק בקיבה : "הליבקטרפילורי" (סליחה על טעות באיות אם טעיתי) שנמצא אצלי בריכוז גבוה היה יעיל אבל הריח חזר באופן קבוע לאחר כחודש, כך שאני עדין סובל מהבעיה. פנייתי מתייחסת לכתבה רפואית שהיתה לפני כשבוע בטלוויזיה ששמעתי עליה מחבר, שהוצגה כמעין תגלית - לאחר המון מחקרים נקבע שהגורם מספר אחד לריח רע מהפה נובע מחיידקים מסוימים שנמצאים באיזור השקדים בגרון. כיוון שלא צפיתי בתוכנית ואין לי עוד נתונים על הפרופסור שהציג את הממצאים ועל התוכן עצמו רציתי לבקש את עזרתכם הנמצאים בקהילה הרפואית כדי לברר על כך בשם אנשים רבים המחפשים למצוא פתרון יעיל ובר קיימא. תודה

22/12/2004 | 12:49 | מאת:

דני שלום, ראה תשובותיי הרבות בפורום זה לבעיית ריח-רע.

08/03/2005 | 22:08 | מאת: אבישג

שמו של הרופא הוא ד"ר יהודה פינקלשטיין רופא אף אוזן גרון בבי"ח מאיר בכפר סבא