שקיעת שפה עליונה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

01/12/2004 | 17:41 | מאת: בתיה

לפני כשנה עברתי עקירת כל השיניים בלסת הלעיונה והשתלת שתלים במקומם, תקופה של כשנה הייתי ללא שיניים וזאת עפ"י הנחיית הרופא המשתיל {על מנת לאפשר קליטה תקינה של השתלים}. כתוצאה מכך שהייתי תקופה ארוכה ללא שיניים השפה העליונה שקעה ולאחר התקנת המבנים והגשר נוצר מצב בו השפה העליונה שקועה וכמו כן נוצרו מספר קמטים בשפה העליונה. שאלתי מה הטיפול המומלץ לתיקון המצב?

14/12/2004 | 15:13 | מאת: דר'

שקיעת שפה היא תופעה אופיינית למצב שבו השפה לא קבלה תמיכה עקב חוסר ממושך של שיניים. תוכלי לפנות לפלסטיקאי

22/12/2004 | 12:47 | מאת:

בתיה שלום, עלייך ליידע את רופא השיניים, יתכן וצורת הגשר צריכה להשתנות ע"מ להחזיר לך את התמיכה לשפה וישפר את הקמטים.