לימודי שיננית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

28/11/2004 | 15:52 | מאת: הילה

הי, אני סייעת שיניים ואני רוצה ללמוד שיננות אך איני יודעת איפה לומדים? כמה זה עולה? כמה זמן הלימודים? האם עצם היותי סייעת יקצר לי את הזמן? ומהם תנאי הקבלה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בכל מידע שיש לכם, תודה רבה מראש הילה.

14/12/2004 | 15:08 | מאת: דר'

היי הילה, לימודי השיננית נערכים באוניברסיטת ת"א או בהדסה. הלימודים נמשכים כשנתיים. במידה ואת בעלת תעודה ממשרד הבריאות על היותך סייעת אזע הלימודים יתקצרו בשנה. שיהיה בהצלחה.

16/01/2005 | 00:27 | מאת: אלכס

ניתן גם ללמוד במכללה בר"ג: www.hbsc.co.il

01/11/2005 | 15:29 | מאת: דפנה

אבקש לדעת היכן לומדים שיננית וסייעת רופא שיניים

24/02/2007 | 20:28 | מאת: יפה באללי

ביתי התקבלה ללימודי שיננות במסגרת הצבא (הצבא מממן חלקית). האם עלינו לבצע את ההרשמה לאחת האוניברסיטאות כעת או שהצבא יעשה זאת עבורה. (לא קיבלנו די מידע..) תודה.

18/09/2008 | 23:58 | מאת: ולאא

אני רוצה ללמוד שיננית .אבל לא יודעת איפו מלמדים אותה .. רוצה עזרה בבקשה.. אני גרה בטמרה זה עיר ליד עכו..אם יש באיזור מכללה או בית ספר שמלמד שיננית ?? בבקשה תעזרו לי...