אפטות חוזרות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

23/10/2004 | 14:31 | מאת: נתן

מה הסיבה לפצעים בפה שחוזרים מדי פעם, האם זה חוסר ויטמין? תודה על עצה מהירה לטיפול

27/10/2004 | 13:53 | מאת:

הפצעים המופיעים אצלך בפה נקראים אפטות. הסברים מפורטים יותר תוכל למצוא בתשובותי הקודמות בפורום.

11/11/2004 | 12:46 | מאת: ליאת

בני בן 28 סובל מזה כמה ימים מפצעים מכאיבים בפה. היה בבדיקה אצל רופא חניכיים ששלל הרפס ודומיו. הרופא לא נתן מאומה להקלת הכאבים אך נתן לו לערוך בדיקות דם מקיפות. בני אכן ביצע אותן אך עד מתן התשובות מה אפשרי לקחת על מנת לעזור לו להקלת הכאבים. עלי לציין שהוא עושה שטיפות דנטליות עם מרידול, אפטגון, מי מלח,קנקא,ועוד מוצרים כאלה. אנא עזרו לנו לעזור לו. תודה.