עזרה!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/10/2004 | 13:38 | מאת: טלי

שלום רב! שמי טלי ואני רוצה להתייעץ עמך בנושא שנוגע לליבי כבר בערך 6 שניםאימו של בעלי עברה טיפולי שתלים לפני כ-6 שנים במסגרת טיפולים אלה נעקרו רב שיניה בלסת העליונה ואותם החליפו השתלים,הרופא שביצע את העבודה לא עשה C.T ושתל את השתלים ואגדיר זאת בלשון המעטה איפה שרק בחר. כל הזמן היא מתלוננת על כאבי תופת לפני כ-4 שנים הוצאו השתלים הקד' לטענתו של רופא אחר(מיני רבים) השתל היה גבוה מדי כמעט בתוך האף להגדרתו אך הבעיה לא נפתרה,ניסו לפצל את הכתרים ע"מ למנוע לחץ גם לא עזר. ניסו להרכיב את הכתרים באמצעות כפתורים דבר שלא פתר את הבעיה ועוד ניסיונות כאלה וכאלה. כיום יש לה פלטה אך היא סובלת עדיין מכאבי תופת הגורמים לכאבי ראש אפשר לומר\ שהיא סובלת כבר 6 שנים האם יש בדיקה נוספת שאפר לבצע דרכיכם האם יש בד' נוספות שהיא צריכה לבצע בבקשה תנסה לתת מענה מתוך הדברים הנ"ל תודה טלי

20/10/2004 | 12:05 | מאת:

טלי שלום, נראה לי מהסיפור שלך שאין קשר ישיר (אולי עקיף) בין הכאבים לשתלים. ממליץ שתפנה למרפאות כאב.