נקודות שחורות על השיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/10/2004 | 23:57 | מאת: מיק

שלום, כבר כמה שנים שמופיעות לי נקודות שחורות על השיניים. אני מנקה פעם בחצי שנה אצל השיננית אבל זה שב וחוזר. רציתי לדעת מה זה בידיוק, חלק אומרים פיטריה וחלק חיידקים. ואיך אפשר לטפל בזה כדי שלא יחזור. האם תופעה זו יכולה לגרום לריח רע מהפה? תודה מראש, מיק.

13/10/2004 | 11:40 | מאת:

מיק שלום, הנקודות השחורות מתקבלות מתוצרי חיידקים אצל אנשים מסויימים ואף מתוצרי מזון. מטיפול כולל הסרה ע"י שיננית. ריח רע נובע בעיקר מחיידקים שיושבים על גב הלשון והטיפול הוא הסרה יומיומית עם מברשת השיניים. ראה תשובותי לגבי ריח רע בפורום.