תוספי מזון כהתמודדות עם מחלות וכאבים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/09/2004 | 23:40 | מאת: אופיר

שלום רב, רציתי להביא לתשומת ליבכם את הספר שקראתי לאחרונה: "כל מה שהרופא שלך לא יודע על רפואה תזונתית עלול להרוג אותך" מאת ד"ר ריי סטראנד. הספר פשוט מדהים וממש מעיר ומאיר בכל נושא חיזוק הגוף והתמודדות עם החוליים השונים התוקפים אותנו ללא הרף. מדהים לראות כמה אנשים סובלים מכאבים, מחלות, זיהומים ובעיות נוספות באופן חוזר ונשנה והרפואה לא נותנת תשובות קבע, כי אם פתרונות חלקיים לתסמינים ולא לבעיות. אני מכיר אנשים רבים אשר שינו את טיב בריאותם וחייהם בעזרת השימוש המתמיד בתוספי מזון טובים היות ואני עובד בחברה המייצרת כאלה. אם אתם רוצים להיטיב עם גופכם ולעזור לו בהתמודדות עם כל הקשיים צרו קשר ואשמח לעמוד לרשותכם. בברכת שבוע נפלא וגמר חתימה טובה, אופיר סלע 052-8358206 / 03-6025210. הרבלייף - בריאות באלף השלישי

01/10/2004 | 11:36 | מאת:

שלום אופיר מהרבלייף, אנחנו בפורום מנסים לייעץ לעזור לאנשים ולא לעשות פרסומות לתכשיר זה או אחר. תוספי מזון נבדקו במספר מחקרים מדעיים ולא נמצאו יעילים בצורה כל כך משמעותית לחניכיים. המחלה היא מחלה זיהומית והטיפול העיקרי הוא בגורמים, קרי החיידקים.

01/10/2004 | 15:41 | מאת: אופיר

פרופסור יקר, למעשה נערכו אלפי מחקרים שמעידים על היעילות שבשימוש בתוספי מזון בהתמודדות מול גורמים מזהמים, בין אם ביוטיים או א-ביוטיים. יותר מזה יש את מבחן התוצאה - יש לי לקוחות מרוצים שפתרו בעיות. יש לי אינספור עדויות מהסביבה הקרובה שלי על תוצאות מדהימות. כל המשפחה שלי קיבלו תוצאות מדהימות בפני הבריאות השונים בעזרת השימוש בתוספי מזון וכמובן אני קבלתי תוצאות נפלאות. כל הרעיון העומד מאחורי תוספי המזון הוא איזון תזונת התא ומתן כלים נכונים לגוף להתמודדות עם האיומים השונים עמו הוא מתמודד כל יום. חבל מאוד שבגלל חוסר נסיון ו/או מידע אתה שולל בפרהסיה עולם שלם שיכול לעזור לאנשים בפורום, כמו גם לעולמך שלך. בין אם לעצמך, למשפחתך, או למטופליך. אתה יודע גם חשבו פעם שהעולם עגול, וחשבו שזבובים נוצרים מקקי, וחשבו שרעיון קיומם של מיקרואורגניזמים שאינם ניתנים לראיה ע"י העין האנושית הוא פשוט מגוחך. עד מתי נמשיך לשלול את מה שאיננו מבינים?.... שנה טובה וחג שמח, אופיר. משווק מורשה - הרבלייף אינטרנשיונל בישראל.