איך מרגישים אחרי השתלת שיניים ?

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/08/2004 | 14:09 | מאת: דורית

מישהו כאן בפורום יכול לספר לי איך מרגישים, כמה זמן לוקח עד שמחלימים, האם התחושה בפה היא כמו גוף זר, האם יש כאבים יותר ממה שהיה קודם, (במקרה של שן חולה שמוחלפת בהשתלה)

02/10/2004 | 22:08 | מאת:

דורית שלום, התקנת שתל לוקח לא יותר משעה (כולל הרדמה ותפרים), לא מרגישים דבר פרט לזריקות ההרדמה וההחלמה בד"כ קצרה מאוד, ולמחרת בד"כ אין כאבים כלל. התחושה בפה היא כמו של שן עם כתר.

05/10/2004 | 10:01 | מאת: אורית

מניסיון, אחרי ההשתלה יש כאבים ממש לזמן קצר שעוברים עם כדורים לשיכוח כאבים.. ההשתלה עצמה אינה כואבת כלל..