פריקר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

25/08/2004 | 10:08 | מאת: שמעון

מחפש המלצות על פריקר-סד האם מישהו ניסה-עלויות תודה

02/10/2004 | 22:27 | מאת:

שמעון שלום, כל השטיפות והמשחות שיניים (כולל עם סדים) לא חודרות לתוך החניכיים ולכן ההשפעה שלהן מוגבלת מאוד. במקרה של בעיית חניכיים ממליץ שתפנה לגורם המקצועי שמטפל בבעייה ולא לתרופות אליל.

10/06/2006 | 12:16 | מאת: פדי

איפה ניתן להשיג את הפריקר וכמה הוא עולה?

19/01/2006 | 14:10 | מאת: ענת

ברצוני עת אם ניתן להישתמש בפריקר בזמן היריון מתקדם

13/07/2007 | 15:24 | מאת: שלמה

אני השתמשתי בפריקר בהצלחה גדולה. הייתי במצב של מחלת חניכיים מתקדמת ביותר. מאז שהתחלתי להשתמש עברו תשעה חודשים. ללא דלקות חניכיים. לשם השוואה, לפני כן היתה לי בערך כל חודש דלקת חריפה. גם מצב תמונת העצם השתפר מאוד. אני ממליץ בכל פה (תרתי משמע).