ד''ר זה לא יתכן שאתה...

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/07/2004 | 13:07 | מאת: מומו

זה לא יתכן שאתה עונה לכולם בשתי משפטים כאשר אחד מהם הוא תמיד ''מומלץ להבדק ע''י מומחה לחניכיים'' (במילים אחרות ''באו אליי לקליניקה'') כאילו שאנשים פה מפגרים וחושבים שצריך להבדק ע''י אורטופד או רופא עניים.... . אין לי ספק שהרבה בעיות יש לראות מקרוב ולמשש כדי לאבחן אך לפחות ב2-3 משפטים אתה יכול לתת אפשרויות , הסבר קצר,המלצות, הכוונה... . ברפואה אומרים שאנמנזה (היסטוריה של החולה) זה 90 אחוז מהאבחנה, אולי במקצועות כירורגיות זה באמת פחות אבל בודאי יותר מסתם משפט ''יש להבדק ע''י מומחה לחניכיים'' .

02/10/2004 | 23:08 | מאת:

מומו שלום, המודעות בארץ לפריודונט- מומחה לחניכיים, היא קטנה מאוד ואנשים חושבים שאם הם הולכים לרופא שיניים הוא יפתור להם את כל בעיות הפה. לכן אני ממליץ בבעיות הרציניות לפנות למומחה בתחום. הקליניקה שלי היא לא ברמב"ם, אלא יש שם את המרכז הכי גדול בצפון הארץ לחניכיים עם מספר גדול של מומחים בתחום.