ריח רע כתוצאה מכתר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/07/2004 | 10:25 | מאת: אופליה

יש לי ריח רע מאוד הנודף מפי, ולחשדותיי נראה לי כי הריח נובע מכך מאיזור הכתר שיש לי בפה. אני מרגישה שהריח יוצא ממתחת לכתר, ובאם אוריד את הכתר הריח יתפשט ביתר שאת. מה אני יכולה לעשות? (רופא השיניים אמר לי שאין מה לעשות עם הריח) תודה רבה

02/10/2004 | 22:56 | מאת:

שלום רב, תראי בתשובותיי הקודמות בפורום לגבי בעיית ריח-רע ולאחר שטיפלת מקומית בבעייה תראי אם הבעיה היא באמת מהכתר. במידה והבעייה מהכתר יש לבדוק יסודית את הכתר - לעיתים הרקבון בתוך הכתר עצמו ולא רואים כלום בחוץ. על הרופא המנוסה לאתר את הבעיה.