ניתוח השתלת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

23/07/2004 | 19:47 | מאת: אור

אני בת 30 לפני כשנה התגלתה אצלי נסיגת חניכיים וממליצים לי לנתח ולהשתיל חניכיים כי אחרת יפלו לי השיניים. אני מעוניינת לדעת מה הסיכונים בניתוח זה? מהם סיכויי ההצלחה של הניתוח?האם הנסיגה עלולה להמשיך ולהתפתח גם לאחר הניתוח?

02/10/2004 | 23:02 | מאת:

אור שלום, לא יודע איזה סוג של נסיגה יש לך, אך אם עושים טיפול טוב ושומרים על המצב ע"י שיננית תכופה וגהות פה טובה ניתן לעצור ולשפר את המצב. בכל מקרה ממליץ טיפול ע"י מומחה בתחום החניכיים.