פצעים קשים פפה!!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

17/07/2004 | 03:12 | מאת: אבי

אני בן 29 וכמעט יותר מ 10 שנים ויש לי פצעים פפה ובגרון ומעל לשינים שלי ובחניכים ומתחת ללשון בקיצור בכול הפה והפצעים הם גדולים וגם קטים שזה מאוד הרבה לאכול לדבר אפילו לשתות מים ולפתוח את הפה ונסיתי הרבה משחות אורקורט אי אפטגון ועוד ועוד אפילו את המדבקה החדשה לסים על הפצע נסיתי ולא עזר וזה לא רק שבוע והולך כן זה שבוע או שבוע וחצי והולך ולאחר יומיים או שלושה חוזרים ובגדול ואני מאוד מוטרד ומשוגע מזה מה אפשר לעשות???!!!!!!

19/07/2004 | 13:51 | מאת: לירז

סתאם שאלה? לא שלחו אותך לבצע בדיקות דם?הלכתה בכלל לרופא ב-10 שנים האחרונות? לי זה נישמע כאילו יש קשר פה לאיזו בעיה סיסטמית. מצב של פצע 1 או שניים ניקרא אפטה והןא כואב מציק ולרוב על בסיס של לחץ וחוסר ויטמינים,המצב שאתה מתאר נישמע לי דוקא כמו HERPETIFORME שבו יכולים ליהיות לאדם גם 100 פצעים כואבים כאלה בו"ז בכל הפה. כדאי שתיפנה לרופא ולבדיקות,ממש חבל שאתה ככה סובל. אגב,שמעתי על בחורה שלמקרה דומה עזר לה חלב עיזים טרי.אולי שווה בדיקה. בברכה לירז.

19/07/2004 | 14:16 | מאת: אבי

אני כן נבדקתי על ידי הרבה רופאים וגם אצלכם ברמב"ם ושלחתם אותי אל בה"ס לרפואה לבדיקת דם בגלל חשד למחלת בכתשת לא יודיע אם כך כותבים אותה ... והבדיקה הייתה שלילית אין מחלה מהסוג הזה אמרו לי הרופאים שזו מחלה שעוברת מגוף לגוף .... אחרי הבדיקה שהייתה שלילית הרופא ברמב"ם נתן לי משחת אוקורט אי ועוד נוזל לשטיפת הפה והרבה גם טופלתי בתרופות אחרות ולא עזר .... ובקשר לחלב עזים שמעתי אבל לא נסיתי כי היתיאשתי מלנסות אבל עכשיו כשאת הימלצת אני אנסה ואם יש עוד משוא שאפשר לנסות אשמח מאוד אם תגלי לי ואודה מראש על שתי התשובות .

01/10/2004 | 10:56 | מאת:

אבי שלום, אני ממליץ שתפנה למומחה לרפואת הפה ואני מקווה שהוא יעזור לך.

10/10/2006 | 15:30 | מאת: score

Does play free slots mechanic cashier circle nickel http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html showdown management muck http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html four fold bet?

10/10/2006 | 15:30 | מאת: score

Does play free slots mechanic cashier circle nickel http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html showdown management muck http://education.siggraph.org/Members/alex22/slots-81.html four fold bet?