חניכיים לא ישרות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

11/07/2004 | 17:19 | מאת: טלי

מעל שתי השיניים הקדמיות שלי החניכיים לא באותו קו וזה נראה שיש לי שן ארוכה ושן קצרה יותר, הרופא שלי אמר שבלי שום בעיה אפשר לחתוך מעט מהחניכיים מעל שן אחת וכך להשוות אותם כדי שזה יראה יותר אסתטי. רציתי לדעת איך באמת אפשר לעשות זאת ואם זה כלכך פשוט, האם זה כרוך בסבל רב?

05/09/2004 | 12:35 | מאת:

טלי שלום, האם נבדקת ע"י מומחה לחניכיים? מה הסיבה שהחניכיים לא באותו קו? לעיתים אנו עושים השתלת חניכיים ומביאים לריפוי יפה של שתי השיניים הקדמיות. במידה וחותכים שתי השיניים הקדמיות יהיו "ארוכות" דבר שפחות רצוי ולכן אמליץ על בדיקה וטיפול ע"י מומחה בתחום. הניתוח הוא מקומי ולא כואב, ולרוב למחרת מתפקדים כרגיל.