דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/07/2004 | 10:47 | מאת: מרים

לבעלי יש שתי לסטטות תותבות.מתחת ללסט התחתונה יש לו דלקת ממושכת.הלסט נפוכה וכואבת.אם הוא מוריד את הלסט נלילה,בבוקר הוא בקושי יכול לשים אותה בחזרה.רופא שיננים המליץ לו לצחצח עם משכת סנסודין וגם נתן לו משחת אורקורט.אבל כבר שבועיים וזה לא בדיוק עוזר.מה הפתרון?האם זה יכולה להיות פטריה או אלרגיה לאוכל?תודה

05/09/2004 | 12:27 | מאת:

מרים שלום, יתכן וזו פטריה ומומלץ להתחיל עם משחה אנטי פטרייתית. במידה ולא עוזר יש לפנות לרופא שיניים יתכן והתותבת לא מתאימה.