ריח רע מאוד מהפה!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/07/2004 | 17:34 | מאת: רן

הנני בחור בן 23 והנני סובל מבעיה של ריח רע מאוד מהפה... הבעיה היא שאני אפילו לא מודה לריח (המאוד לא נעים) דבר הגורם לי מאוד לאי נעימות הייתי אצל שיננית לפני כ שבועים והריח חזר מה הסבירות שמקור הבעיה היא בחניכיים? בתודה מראש רן

07/07/2004 | 00:53 | מאת: הידיד

אני מרשה לעצמי לענות כי עד שתקבל יקח קצת זמן. בכל מקרה אני חקרתי לעומק את הנושא ויש כמה אפשרויות לריח הרע. גב הלשון, ששם רוב החיידקים יושבים ויש להיעזר במברשת ללשון, מערות האף, אתה צריך להיבדק ע"י רופא לאף אוזן גרון, בעייה במערכת העיכול, המפריש חומצה שגורמת לריח הרע, או הצטברות אבן שזו הסבירות הנמוכה. במקרה הטוב אתה תמצא את מקור הבעייה ויקח הרבה זמן לטפל בה. במקרה הרע, אתה לא תצליח. גם אם זה תהליך ממושך תעשה מה שצריך.