יש לי בעיית נסיגת חניכיים כבר זמן רב (דלקות נפיחוי

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/06/2004 | 00:23 | מאת: חגית

יש לי בעיית חניכיים כבר זמן רב (דלקות נפיחויות מידי פעם האנטיביוטיקה עוזרת לי) ביצעתי צילום פה ומומחה לבעיות חניכיים (ד''ר זועבי) אמר לי כי עלי לעשות ניקוי אבן עמוק בשל האבנית שחדרה עמוק או אם אני רוצה להיות בטוחה שהדבר יועיל ,עלי לבצע ניתוחים בכל הפה למעלה ולמטה האמת שדי נדהמתי לא נראה לי אני אעשה ניתוחים אבל הייתי רוצה לברר היכן אני יכולה לבצע ניקוי עמוק ומועיל ובעלות שלא קורעת את הכיס.

07/07/2004 | 10:14 | מאת: לירז

הי אני סטודנטית באוניברסיטת תא ומבצעת במסגרת הסטא"ג ניקויי שיניים (כשיננית) +בדיקה +צילומים אם צריך+סטטוס בעלות של 80 שקלים בלבד.בקרוב אני מסיימת כך שאם את מעוניינת, תיזדרזי. בכל אופן חשוב מאוד מאוד מאוד שתטפלי . בהצלחה בכל מקרה.

14/07/2004 | 09:46 | מאת: מירי

האם תוכלי למסור לי את מס' הטלפון שלך לצורך צילומי סטטוס עבורי? תודה, 054-4426188