טיפול בריח הפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/06/2004 | 14:48 | מאת: אורי

האם למישהו יש הצעה לטיפול הריח בפה?? אשמח אם תציעו לי מה לעשות לטיפול הריח.

20/06/2004 | 21:16 | מאת: עמית

שמע, קודם כל, אתה חייב לדעת מאיפה מגיע הריח הרע. אם זה מהמערכת העיכול, מהלשון, ממערות האף , אבן בשן וכו, אחרי זה לנסות את הטיפול המתאים. בכל מקרה יש תכשיר חדש שאומרים שהוא עובד טוב ואפילו רופאי שיניים ממליצים עליו וזה האוקסי פרש. תצחצח עם משחת שיניים פרדונטקס ותשטוף במי פה ליסטרין.

10/07/2004 | 13:10 | מאת: לירז

היי,לגבי ריח פה רע שזו תופעה באמת מבאסת נורא יכולים ליהיות הרבה גורמים,לגבי הפרודונטקס,זו משחת שיניים מעולה ומומלצת בעיקר לבעיות חניכיים ודלקות אך ממש לא לריח פה,ולגבי שטיפת הליסטרין-היא מכילה ריכוז מאוד מאוד גבוה של אלכוהול ולכן לא בהכרח הייתי ממליצה עליה בשימוש לאורך זמן. חשוב שתשתמש בחוט דנטלי ושתצחצח את הלשון באופן קבוע.לגבי שטיפה,תנסה את שטיפת אסותא-מעולה מעולה!!! תנסה רק לבדוק האם באמת גם חבריך או משפחתך מבחינים בריח,הרבה פעמים דוקא אנשים שחושבים שיש להם ריח פה מגלים שהיתה זו רק תחושה שלהם.בנוסף פטנט לעיסת המסטיקים הוא גאוני!!!! בהצלחה.