סד+פריקר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

13/06/2004 | 22:40 | מאת: סם

רופא השינייים שלי המליץ לי לעשות טיפול נגד נסיגת חניכיים (בעיקבות צילום שהראה נסיגה קלה לטענתו). אני מטופל כשבוע במשחה pericare, והתחילו לעלות לי ספקות לגביה. חיפשתי מידע באינטרנט על משחה זו ומצאתי רק את אתר החברה www.ginsol.com שאינו זמין ועוד שאלה אחת שנשאלה בפורום זה. אני מעוניין לקבל כל פרט אפשרי בדחיפות האפשרית לגבי המשחה הנ"ל (מוזר שלא קיבלתי איתה דף הסבר מרופא השיניים)? וכמו כן על טיפול בעזרת סד האם מפיק תוצאות או שסתם השקעתי את כספי על קרן הצבי? בתודה מראש סם.

04/08/2004 | 12:46 | מאת:

סם שלום, לא מכיר מחקרים בספרות המקצועית הפריודונטלית לגבי חומר זה.