אוקסיפרש

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/06/2004 | 23:07 | מאת: איילה

רופא שיניים אמר לי לקנות את מוצרי אוקסיפרש.יש להם משחת שיניים,מי פה וג'ל לדלקות חניכיים וכיסי מוגלה-כך כתוב בפרסומת.כסובלת כרונית מדלקות בחנכיים עקב יובש בפה כתוצאה מתסמונת סיוגרן-טופלתי תמיד בציפים.הרופא החדש אינו מאמין בציפים.מה דעתך? האם אפשר להשתמש בכדורי אנטיביוטיקה נגד חיידקים אנאירוביים.כל רופא ושיטתו.האמנם השתלת ציפים לא הוכיחה את עצמה?

10/07/2004 | 12:51 | מאת: לירז

למה את לא מנסה שימוש ב -BIO TEN????

10/08/2004 | 12:45 | מאת: נירי

שלום, רציתי לשאול מה ההבדל בין שלל מי הפה של אוקסיפרש. מהו היעיל ביותר?