נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/06/2004 | 10:12 | מאת: זהר

בשנתיים האחרונות חלה נסיגה קלה של החניכיים כך ששני כתרים התגלו ומופיע פס שחור ומאוד לא אסטטי בעומק חצי מילימטר, אני מטופל אצל שיננית שלוש פעמים בשנה רציתי לדעת האם להחליף את הכתר באחר , כך שהפס השחור לא יראה. אציין כי הכתרים בני עשר שנים

28/07/2004 | 12:13 | מאת:

זהר שלום, מבחינה רפואית עדיף שהכתר (שהוא למעשה אף פעם לא המשכי כמו שן טבעית) יהיה רחוק משולי החניכיים ככול האפשר, אבל אם מבחינה אסתטית ישנה בעיה ניתן להחליפו לכתר חדש כך שישב בגבול החניכיים.