השתלות שיניים באמצעות לייזר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

13/12/2003 | 22:17 | מאת: יעל

שלום! בעקבות בעיות חניכיים, לפני מספר שנים הרכיבו עבורי שיניים תותבות הניתנות להסרה, אך איני משתמשת בהם בגלל אי נוחות. לאחרונה פניתי לרופא וקבלתי הצעה לטיפול חדשני - השתלות שיניים באמצעות טיפול בלייזר. ברצוני לדעת האם השיטה מוכרת ומקובלת, אם יש ניסיון חיובי בשיטה זו, והאם קיימים סיכונים, וא"כ מהם. אשמח לתגובתך המקצועית. היכן אפשר לקבל מידע על השיטה. ורשימת רופאים מומלצים המומחים בתחום. תודה מראש יעל (בת 60)

21/12/2003 | 20:16 | מאת:

יעל שלום, האקדמיה האמריקאית לחניכיים והאקדמיה הישראלית לחניכיים הגדירו לאחרונה את הטיפולים המקובלים בשימוש בלייזר. השימוש בלייזר להשתלות לא הותר. תוכלי לפנות למרכז רפואי רמב"ם ליחידה לחניכיים לצורך פרטים נוספים.