בקשה לכולם

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

28/05/2004 | 21:33 | מאת: רועי

אני מבקש מכל מי שיש לו פתרון אפילו חלקי לבעיית הריח הרע מהפה שיגיד לי. אני פשוט אובד עצות. אני סובל מזה 10 שנים לפחות, ניסיתי הרבה דברים וכלום לא הלך. זה כבר הפך לפגיעה נפשית לא רק פיזית, ואני לא מצליח לישון בלילות רק בגלל זה. אני כבר רוצה להפסיק לפחד לדבר עם אנשים. זה פשוט משנה לי תוכניות בחיים, כמו לא ללמוד באוניברסיטה עד שהריח ייפסק. ד"ר, תן לי כל מה שאתה יודע על הגורמים פתרונות למי ניתן לפנות, אם זה במערכת העיכול, מערות האף, גב הלשון וכו'

28/06/2004 | 23:47 | מאת:

רועי שלום, ראה תשובתי לשאלה הקודמת וכן תשובותי לבעיות ריח-פה בפורום.