דימומים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/04/2004 | 12:36 | מאת: אורית

בעיקר בבוקר יש לי דימום די חזק מהפה. הייתי אצל שיננית לניקוי אבן והיא אמרה לי לא לצחצח חזק. עוד לפני הצחצוח אם אני יורקת יורד לי דם אז לא נראה לי שזה קשור לצחצוח חזק. למי לפנות זה גם גורם לריח לא נעים מהפה

28/06/2004 | 23:12 | מאת:

אורית שלום, אני ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול

21/07/2004 | 19:02 | מאת: לירז

הי אורית, ענינה אותי השאלה שלך ובעיקר מעניין אותי לדעת אם פנית לרופא ומה היה זה בסוף... אשמח באם תעני ואני מקווה שהמצב שלך ישתפר. בברכה לירז.