בעיות שיניים בהולות...

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/04/2004 | 09:40 | מאת: רפי

לדוקטור שלום רב! שמי רפי ואני בן 22 לאחרונה אני חש שכל שיני זזות בפה קשה לתאר את הסיטואציה אך אני מרגיש בודאות שמשהו לא קשורה בנוסף אני חושש שקו החניכיים שלי נסוג (אך לא בוודאות) אציין שבגיל צעיר יותר (סביבות 12) עברתי 4 עקירות של שיני בשר (לטובת אורטודנטיה) ובשנה האחרונה נעקרו מפי 4 שיני בינה המצב הכללי של שיני הוא מצויין הן לבנות ונקיות ואין לי כלל דימום מהחנכיים צבעם הוא ורדרד בהיר בנוסף אצייין כי אימי לוקה בנסיגת חניכיים, אך זו החלה רק בגיל מאוחר ואזכיר שאני בסה"כ בן 22. המצב מפחיד ומדכא אותי האם ממך תבוא הישועה?

28/06/2004 | 23:08 | מאת:

רפי שלום, התאור שלך דורש בדיקה מקיפה עם צילומים. ישנם מחלות חניכיים המתחילות בגיל צעיר ויש לאתרם בזמן ולטפל בהם. תוכל לפנות לבדיקה לבית-חולים רמב"ם ליחידה לחניכיים בטל. 04-8542983

04/06/2006 | 10:17 | מאת: אילנית

אני מטפלת בשיניי באופן קבוע - פעם בשנה שיננית וטיפולי שיניים על פי הצורך. כבר מספר חודשים כאשר שמתי לב כאשר אני מצחצחת את השיניים בבוקר יש לי דימום , למרות שהחניכיים נראות ורודות. מה הסיבה? האם דימום ממשוך יכול להזיק לבריאות הכללית ועל פריון?