בעיית חניכיים - כיס וכתם שחור

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/04/2004 | 14:56 | מאת: רחל

יש לי כיס בחניכיים מה לעשות?

23/04/2004 | 09:57 | מאת:

רחל שלום , כיסים בחניכיים לרוב אינם כואבים וגורמים להרס תמיכת השן עד למצב של אובדן השן.יתכן וישנם כיסים נוספים שאת לא מודעת להם ויש לטפל בבעיה ברצינות. ממליץ על בדיקה וטיפול אצל רופא מומחה לחניכיים (פריודונט). אם את גרה באזור הצפון את מוזמנת לבדיקה וטיפול ביחידה לחניכיים במרפאות חוץ בבית-חולים רמב"ם בחיפה. ניתן לפנות לליאת בימים א,ג,ד,ה עד לשעות הצהריים בטל. 04-8542983.

03/07/2004 | 22:57 | מאת: מיכל

לרחל ורדית שלום! מה עם השיניים? הסתדר משהו? מקוה שאת מרגישה טוב חופשה נעימה מיכל. כתבי לי .