שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

16/04/2004 | 16:45 | מאת: טלי

שלום! שתי השיניים הקדמיות החותכות בלסת העליונה שלי לא שוות באורכן כלומר הם מסתיימות באותו קו אך הם מתחילות מקו שונה בחניכיים. רציתי לדעת איך אני פותרת את הבעיה , האם זה מסובך, דורש ניתוח? למי לפנות , האם במרפאות שלה של הכללית יש מומחים לעניינים כאלה ? תודה!

21/04/2004 | 00:08 | מאת:

טלי שלום, ממליץ שתפני למומחה לחניכיים שיוכל לעזור לך בבעיה זו. בקופות-חולים ישנם גם רופאים מומחים לחניכיים וגם "רופאים לחניכיים" שאינם מומחים. צריך לבדוק את הסיבה למצב זה לפני שפונים לטיפול, ולא תמיד הפיתרון הוא ניתוח.

06/06/2005 | 12:25 | מאת: רחל

בשנים האחרונות הבחנתי בבעיה של נסיגת חניכיים בשיניים התחתונות הקידמיות שלי, אצל רופא אחד אליו פניתי הומלץ לי לעשות יישור שיניים בגלל בעיה של צפיפות שיניים שלדבריו היא שהביאה לנסיגה, האם זה נשמע קשור בכלל ? חוצמזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לרופא מומחה לחניכיים בחיפה