כאבי שיניים כאבי חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/04/2004 | 10:37 | מאת: שרון

אני סובל מכאבי שיניים ומכאבי חניכיים עזים מאוד. הרופאת שיניים שלי ראתה בצילומי השיניים שעשתה לי שאני צריך טיפולי שורש. עשיתי את כל טיפולי השיניים כולל כתרים. ובזמן האחרון אני סובל מכאבים עזים שמגיעים עד האוזן. הרופאת שיניים אמרה לי שהחניכיים הצמיחו לי בשר עודף ואכן רואים את זה. יש לי פצע בחניכיים ויורד ממנו דם שלא מפסיק. החניכיים מגורות. הרופאת שיניים אמרה לי שיש דלקת בחניכיים אז הלכתי לרופאת המשפחה לאמת את זה והרופאתמשפחה אמרה שזה נכון שיש לי דלקת נתנו לי אנטיביוטיקה מוקסיפן ונגד כאב נתנו לי NAROCIN שלא עזר . ואחר כך ניסתי לשלב בין NAROCIN לבין אקמול ו ADVIL ליקויד ג'ל ושום דבר לא עזר. שילשום הלכתי לרופאת השיניים וביקשתי זריקת הרדמה מקומית לחניכיים שמתחת לשן שמגורות וגורמות לכאב. היא הוציאה בלית ברירה את כל מה שעשתה ואז עשתה סתימה זמנית. זה לא עזר בכלל ולמרות זריקת ההרדמה (מסוג לידוקאין) לא עזר ממש. הלכתי לרופא שיניים אחר והתחננתי אליו שיזריק לי זריקת הרדמה (לידוקאין) מקומית לאותו מקום וזה עזר אבל לא ממש למרות שזו כבר זריקת הרדמה שניה באותו יום. הכאבים עזים וכמו שאתה רואה כלום לא עוזר אלא רק דברים מקומיים לחניכיים המגורות כמו הזריקת ההרדמה המקומית שפחות או יותר עזרה אבל לא ממש. רציתי לשאול האם יש משהו לכאבי חניכיים כל כך עזים והאם את מכירה חומר מקומי שאני יכול לשים כדי לנסות להקל על כאבי השיניים והחניכיים המגורות ?.

20/04/2004 | 23:53 | מאת:

שרון שלום, המקור לכאבים שאתה מתאר הוא כנראה מהשיניים כיוון שהחניכיים בד"כ אינם כואבים כך ובכל זאת קשה לענות לך על השאלה ללא בדיקה. המלצתי שתלך לרופא מומחה לחניכיים שיעשה לך בדיקה ויפתור את בעיית הכאב.