בעיה בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/04/2004 | 01:15 | מאת: בעיה

שלום יש לי בעיה כבר יותר משנה יש לי חניכיים שכאילו מגורדות אבל רק מתחת לשן אחת ספציפית זה משתפר ונהיה גרוע יותר כבר שנה וחצי בערך ניסיתי לשטוף עם מרידול ניסיתי איזה משגה שנתנו לי בבית מרקחת ושום דבר... האם יש איזשהו פתרון חוץ מללכת לרופא שיניים\שיננית? מה שמעניין זה ששאר אזורי החניכיים נראים בסדר גמור הנה תמונה...הבעיה נמצאת מתחת לשן הרביעית מימין כמובן שלא רואים יותר מידי אבל עדיף מכלום http://www.message-board.net/upload/muuu.jpg תודה רבה!!!

20/04/2004 | 00:12 | מאת:

שלום רב, מומלץ במקרה הזה לפנות לרופא מומחה לחניכיים. לצערי, לא ניתן לדעת את מקור הבעיה ללא בדיקה.

19/07/2004 | 15:34 | מאת: RW

שלום רב, הומלץ לי על ידי הרופא שלי על שתל, האם יש דרך לברר באם הרופאה שלי מתאימה לעשיית טיפול זה. בנוסף אשמח לדעת את המלצתכם לטיפול בריח פה. בתודה מראש