שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/04/2004 | 03:17 | מאת: סיגל

שאלתי היא, האם כמי שסובלת מבעיות חניכיים חריפות, לא עדיף להימנע מכתרים ולהשאיר טיפולי שורש עם מבנה בלבד. זאת, שכן גם מניסיון וגם מקריאה העששת נוטה להתפתח דווקא מתחת לכתרים. מהי המלצתך? בתודה, סיגל

19/04/2004 | 22:27 | מאת:

סיגל שלום, הכתרים נועדו לשמור על השיניים שעברו טיפולים נרחבים כך שהם לא יישברו. לא תמיד יש צורך בכתר ולעיתים ניתן להמנע מכך. יש גם אפשרות נוספת לעשות את הכתרים מעל קו החניכיים ובכך למעשה גם לשמור על החניכיים והשיניים.