המגיומה בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/03/2004 | 18:47 | מאת: גלית

שלום. אני בת 50 וסובלת מהמגיומות בפה על הלשון על החניכיים על הלחי בצד הפנימי בתוך הפה ועל השפה התחתונה. התחלתי עם הבעיה הזו בגיל 20 זה התחיל בשפה ובלחי. בזמנו הזריקו לי לתוך ההמגיומה חומר ומפזר את הצטברות כלי הדם. אינני זוכרת את שם החומר אני יודעת שהחומר היה מאוד יקר והביאו אותו מחו"ל. קיבלתי את הטיפול מספר פעמים ולאחר מכן הפסיקו אותו בטענה שהחומר מאוד יקר ויותר לא משתמשים בו. בשנים האחרונות יצאו לי המגיומות נוספות בפה דבר שמאוד מפריע לי גם מבחינה אסטתית . ברצוני לדעת האם יש היום טיפול כולשהו לנושא זה, אולי טיפולי לייזר אודה לך מאוד על תשובתך. בתודה גלית

19/04/2004 | 22:19 | מאת:

גלית שלום, לצערי לא אוכל לסייע לך בנושא זה השייך יותר לכירורגיית פה ולסת.