ריח פה עקב שאריות

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/03/2004 | 23:37 | מאת: אלעד

יש לי בעייה חמורה של ריח פה עקב שאריות של אוכל בפה, אפילו הדבר הכי קטן כמו בייגלה או תפוח, והחתיכה הכי קטנה נתקעת יש לי ריח פה חמור תוך חצי שעה. הבעייה זו מכריחה אותי כל פעם שאני אוכל אפילו סנדוויץ לצחצח שיניים ולהשתמש בחוט דנטלי ולשטוף עם מי פה, ואחרי שהפה מצוחצח ונקי כבדולח אין ריח פה בכלל עד לארוחה הבאה שלי. נכון זה שומר על הגייניה בפה שלי אבל זו טרחה עצומה לעשות זאת אחרי כל ביס. שמעתי על תופעה שנקראה אלרגיה למזון, כאשר המזון לא מתמוסס בפה, האם זה מה שיש לי? אם כן ואם לא - מה ניתן לעשות בקשר לבעייה דוקטור?

24/03/2004 | 00:34 | מאת:

אלעד שלום, לא ידוע לי על אלרגיה למזון הגורמת לריח-רע. תנסה לצחצח את הלשון עד לנקודה של רפלקס ההקאה כל יום. רוב ריחות הפה מגיעים מגב הלשון.