קבלה לטיפול

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

16/03/2004 | 10:09 | מאת: משי

האם כל אחד יכול להתקבל לטיפול אצלכם? מה ההבדל בין מחלקת חניכיים ברמבם לבין רופא שיניים מומחה חניכיים פרטי? יש לי נסיגת חניכיים כמעט בכל השיניים בלסת התחתונה וכל שיטות הציחצוח מחמירות את המצב. ביקרתי כבר אצל שיננית להדרכה אבל המצב לא מתייצב. מה ניתן לעשות?

24/03/2004 | 00:05 | מאת:

משי שלום, כל אדם יכול להתקבל לבדיקה וטיפול במרפאות-חוץ ביחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם בחיפה. בבית-חולים רמב"ם בחיפה יש מספר מומחים לחניכיים הנותנים יעוץ בדיקה וטיפול ברמה גבוהה ובמחירים שלרוב נמוכים יותר מרופאים פרטיים. תוכל להזמין תור בימים א,ג,ד,ה בשעות הבוקר בטל. 8542983-04 .