משחת שיניים צמחית.

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/02/2004 | 10:23 | מאת: ע

ישנה משחת שיניים צמחית, שאינה מכילה פלואור וסוכר למישהו יש ניסיון? אומרים שהיא מעולה לבעיות חניכיים, ומנקה מעולה. אשמח לשמוע...

26/02/2004 | 10:09 | מאת:

שלום רב, משחת שיניים ללא פלואוריד היא משחה שניתן להשתמש בה באופן מוגבל ביותר וללא יתרון על משחה עם פלואוריד. משחה עם פלואור תטפל טוב יותר במחלות העששת וכן חיונית. המשחה לא חודרת לכיסי-החניכיים ולא יכולה לפתור בעיות אלו. רצוי לבחור משחות שיניים מחברות ידועות עם מחקרים מדעיים מוכחים המראים יעילות והצלחה.

26/02/2004 | 10:48 | מאת: ע

www.tevalife.com/article.asp?id=1313 מה דעת הדוקטור על זה?