לשון גאוגרפית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

27/10/2007 | 11:31 | מאת: יוסי

אני בן 35 ומאז שאני זוכר את עצמי היתה לשון גאוגרפית עם הרבה סדקים יפצעים אני למדתי לחיות עם זה שאלתי האם היו תורשתית והאם יש לה תרופה ואם הופיעה אצל הילדים שלי מה אני יכול לעשות? תודה

14/11/2007 | 12:19 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

יוסי שלום, יתכן וזה תורשתי, בכל מקרה, לא ניתן למנוע זאת כיום וצריך ללמוד לחיות עם זה.

18/10/2008 | 20:09 | מאת: gila

שלום רב, בערך כשנה אני סובלת מלשון שורפת .אני לא חיבת לאכול מאכלים פיקנטים ואני סובלת מכאבים בלשון יותר נכון משריפה בלשון. שמתי לב שיש לי המון חריצים בלשון ואני לא זוכרת שהיה לי את זה בעבר. גם החיך שלי מאוד רגישה אם אני אוכלת קרקרים או לחם עם קרום קצת קשה יומיים אחרי עדיין כואב לי כאילו שכל החיך נשרטה . ממה זה נגרם ומה אני יכולה לעשות כדי להיטיב את המצב. תודה וחג שמח