מחכה לתשובה דחוף !!!אמדוגן

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

15/10/2007 | 08:37 | מאת: דורית כוינה

שלום מחר יש לי ניתוח חניכיים אצל דר הורוביץ בראשון לציון אני סובלת מבעית חניכיים אני מטופלת כל 3 חוד' שיננית ועשיתי הקצאת שורשים לאחר בדיקה לפני ובדיקה לאחר שנה נמצא שאני זקוקה להשתלת אמדוגן משום שיש איבוד עדם רב שאלתי הטיפול בהשתלת אמדוגן מאוד יקר בערך 4000 לשישית פה האים כדאי לעשות את הטיפול או לחכות ולטפל כל 3 חד' בשיננית .השין הקידמית מעט זזה מה לעשות לטפל באמדוגן או לעשות טיפול מונע ובבוא הזמן כשתהיה בעיה רצינית אז לעשות שתל????

17/10/2007 | 13:03 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

דורית שלום, אני מתנצל על שלא יכולתי לענות לך קודם אבל יש יתרונות רבים באמדוגיין ומומלץ לטפל ולנסות להציל את השיניים.

17/10/2007 | 13:05 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

דורית שלום, אני מתנצל על שלא יכולתי לענות לך קודם אבל יש יתרונות רבים באמדוגיין ומומלץ לטפל ולנסות להציל את השיניים.