דחוף - חניכיים והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

15/09/2007 | 13:31 | מאת: אוסקר

שלום רב, אני סובל כשנה משן קדמית שזזה ולאחר ביקור אצל רופא חניכיים שהתחיל לבצע הקצאה ואז החליט שצריך לעשות ניתוח חניכיים ולשתול בפנים חומר לעצם שמחזק את בסיב השן. (הרופא של הביטוח בו אני מבוטח הציע להמשיך בהקצאות עד שהשן לא תזוז. ) השאלה היא האם אחרי שנה כשהשן זזה , מה עדיף להמשיך בהקצאות? או לעשות ניתוח ? האם הניתוח הזה אכן יכול לעזור במניעת תזוזת השן. ? האם יש טיפול אחר המומלץ במצב כזה ? בתודה מראש

15/10/2007 | 08:42 | מאת: דורית כוינה

מענין מה את עשית

14/11/2007 | 11:24 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

שלום רב, יש לבחון את השן ואז להחליט על הטיפול. באופן כללי, גם להקצעה חוזרת יש מגבלות בריפוי ולעיתים צריך ניתוח.