הדבקות במחלת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/09/2007 | 06:49 | מאת: א

חבר שלי סובל תקופה ארוכה מדימום מהחניכיים המעיד על דלקת. עקב פחד מטיפול שיניים- הוא מסרב ללכת לרופא או שיננית. כשאנחנו מתנשקים קשה לי להמנע מלחשוב האם החיידקים יכולים לעבור אלי... בתקופה האחרונה יש לי מדי פעם דמים מהחניכיים האם יייתכן?

31/10/2007 | 12:57 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

שלום רב, החיידקים עוברים מאדם לאדם אבל לא בטוח שיגרמו למחלה. צריך גם תנאים נוספים. בכל מקרה מומלץ להפנות אותו לבדיקה שלא כואבת (ושלא יפחד. פחד הוא בד"כ מדברים שאנחנו לא מכירים)