פצעים בפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/08/2007 | 11:41 | מאת: תמי

שלום! שאלתי מופנת לאחותי שסובלת כרוני מפצעים בפה (לשון ,חניכים , וחלל הפה)הרבה מישחות לא הועילו לה מה ניתן לעשות? איזה טיפול יעלים את זה לצמיתות?תודה על עזרתכם!

08/09/2007 | 20:44 | מאת: תמי

שלום! עבר הרבה זמן ואני מחכה לתשובה עדיין .אם אפשר לענות לי עליה הודה לכם מאוד תודה רבה!!!!!!!!!

31/10/2007 | 12:47 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

תמי שלום, אני מתנצל על הזמן הממושך עד התשובה. אני ממליץ שתפני את אחותך למומחה לרפואת הפה לצורך בדיקה וטיפול. תוכלי למצא את רשימת המומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים בישראל.