דלקת חריפה בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/08/2007 | 16:49 | מאת: מרינה

שלום. בן שלי בן 7 לפני שבוע התחיל מחלה חום 40 שחשדנו לדלקת גרון ואחרכך זה יטבתה בנפיחות חזקה מאוד, אודם ממש כמו צבע בורדו,כאבים אפילו יותר כשה מGINGIVITIS, כך אמרה רופה שיניים ילדים , איך לא נתנה שום טיפול . רק לשטוף את הפה עם חלב של עז. מה היתה ממליץ איזה טיפול נוסף אולי? כאבור כמה ימים טיפה יותר טוב איך עדיין דלקת. מה הסיבה? האים יכולה להיות איזה שהו פגיעה בשיניים אים לא נטפל או שלטת לזה לעבור לבד. תודה

17/10/2007 | 13:14 | מאת: ד"ר שי פרנקנטל

מרינה שלום, אני מתנצל שלא יכולתי לענות מוקדם יותר ומקווה שהבעיה נפתרה. בכל מקרה יש לפנות למומחה לרפואת שיניים לילדים.