בעיית חניכיים?..

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

22/08/2007 | 00:38 | מאת: v

יש לי בעיה יומית של פעם ביום שבו מצטברת לי על הלשון שיכבה לבנה עם ריח רע שאותה אני מנקה במברשת לשון.היתי פעמיםמספראצל רופא עור והוא לא איבחן דבר .אף לא קנדידה(אמר שקנדידה נמצאת כל הזמן בפה ולא נעלמת עם ניקיון הלשון) אני בקשתי ממנו טיפול בגלל הבעיה והוא אמר שאין לי בעיה. פעם נתן לי כדורי מציצצה מיוחדים ולא עזרו. והפנה אותי לרפא שיניים ופה ובעיות בחניכיים?...לא הבנתי מה הקשר ואולי אתה ד'ר תוכל להסביר לי?האם אני צריך רופא חניכיים ? תודה רבה מראש

05/09/2007 | 14:04 | מאת:

שלום, אני ממליץ שתפנה למומחה לרפואת הפה. תוכל למצא את רשימת המומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים.