דלקת מקומית בחניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

20/08/2007 | 08:54 | מאת: נועה

שלום, רציתי לשאול מה ניתן לעשות עם דלקת מקומית בחניכיים. האם גרגור מי מלח כדאי? רציתי גם לשאולך איך "לתחזק" את החניכיים באופן יומיומי. איך לצחצח אותם וכו' תודה.

05/09/2007 | 13:16 | מאת:

נועה שלום, רצוי שמומחה לחניכיים יבדוק אותך גם אם הדלקת מקומית!! הטיפול מתחיל עם ציחצוח נכון ושימוש נכון בעזרים דנטליים שונים שיש להדגים ולהראות (לא ניתן להסביר בכתב). מי-מלח לא עוזרים לטיפול במחלת החניכיים לכל היותר תפתור זמנית את הדלקת, הג'ינג'יביטיס.