כיס חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/07/2007 | 10:14 | מאת: חן

שלום דר', אני בת 32, שבועיים לאחר טיפול הקצאת שורש, הרופאה דיווחה לי שיש לי כיסיי חניכיים ושממליצה לעבור ניתוח בעוד כחודשיים שבמהלכם אקפיד על ניקוי עם קיסמים. שאלתי היא, האם יש עוד דרך טיפולית שיכולה למנוע את הניתוח (כמו תזונה, או טיפול אחר)? האם ניתוח כזה עוזר?

01/08/2007 | 10:17 | מאת:

חן שלום, לאחר הקצעת השורשים יש להמתין כחודש וחצי ולעשות "הערכה מחדש". בזמן הזה ייבחנו האפשרויות השונות החל מניתוח ועד שימוש באמצעים נוספים כגון: הקצעות חוזרות או תחזוקות תכופות ומעקב וכל מקרה לגופו. תוכלי גם לפנות לעוד מומחה לחניכיים להתייעצות נוספת בעוד כחודש וחצי ולראות אם יש אלטרנטיבות.